Search
Now showing items 1-4 of 4
สภาวะที่เหมาะสมของการสกัดด้วยอัลตร้าซาวด์เสริมและศักยภาพการต้านอนุมูลอิสระของสารประกอบฟีนอลิกจากผักพื้นบ้านภาคใต้ของไทยOptimization of ultrasound-assisted extraction and antioxidative potential of phenolic compound from indigeneous vegetables in the southern of Thailand
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การพัฒนากระบวนการผลิตสุรากลั่นชุมชนจากน้ำตาลจากDevelopment of Production Process for Distilled Alcohol from Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การใช้น้ำตาลจากในอาหารและขนมอบUtilization of Nipa Palm (Nypa fruticans) Sugar in Thai Food and Bakery
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การคัดเลือกและศึกษา Bifidobacteria จากมูลทารกที่มีคุณสมบัติของโพรไบโอติกและความสามารถในการผลิตโฟเลตScreening and Studies on Potential Probiotics Bifidobacteria from Infant Faeces and Their Ability for Folate Production
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)