Search
Now showing items 1-4 of 4
การศึกษาการผลิตแหนมเห็ดนางฟ้าและคุณประโยชน์ด้านต่าง ๆ จากแหนมเห็ดThe Study of Fermented Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Production and their Properties
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
ฤทธิ์ต้านแบคทีเรียก่อโรคในอาหารของสารสกัดดาหลา (Etlingera elatior L.)Antibacterial activity against foodborne pathogens of torch ginger (Etlingera elatior L.) Extract
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การใช้ประโยชน์จากเห็ดนางฟ้าทางอุตสาหกรรมเกษตรแบบบูรณาการไร้ของเหลือทิ้งUtilization of Pleurotus sajor-caju on the agricultural industry integrated to zero waste
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การผลิตปุ๋ยอินทรีย์ที่มีคุณภาพจากก้อนเห็ดนางฟ้าเหลือทิ้งProduction of Quality Organic Fertilizer from Sajor-caju Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Waste
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)