Show simple item record

utilization of Flour from Mango Seed Kernel to Replace Wheat Flour in cookies Product

dc.contributor.authorSutasinee Thongnok | สุธาสินี ทองนอกen_US
dc.contributor.authorKittipoom Suppalakpanya | กิตติภูมิ ศุภลักษณ์ปัญญาen_US
dc.date.accessioned2021-06-10T14:37:05Z
dc.date.available2021-06-10T14:37:05Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2910
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectเมล็ดในมะม่วงen_US
dc.subjectแป้งเนื้อในเมล็ดมะม่วงen_US
dc.subjectมะม่วงen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์จากแป้งเนื้อในเมล็ดมะม่วงen_US
dc.titleutilization of Flour from Mango Seed Kernel to Replace Wheat Flour in cookies Producten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record