การใช้ประโยชน์จากแป้งเนื้อในเมล็ดมะม่วง
utilization of Flour from Mango Seed Kernel to Replace Wheat Flour in cookies Product
dc.contributor.author | Sutasinee Thongnok | สุธาสินี ทองนอก | en_US |
dc.contributor.author | Kittipoom Suppalakpanya | กิตติภูมิ ศุภลักษณ์ปัญญา | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-06-10T14:37:05Z | |
dc.date.available | 2021-06-10T14:37:05Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2910 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | เมล็ดในมะม่วง | en_US |
dc.subject | แป้งเนื้อในเมล็ดมะม่วง | en_US |
dc.subject | มะม่วง | en_US |
dc.title | การใช้ประโยชน์จากแป้งเนื้อในเมล็ดมะม่วง | en_US |
dc.title | utilization of Flour from Mango Seed Kernel to Replace Wheat Flour in cookies Product | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [65]
รายงานการวิจัย