Search
Now showing items 1-4 of 4
การศึกษาการผลิตแหนมเห็ดนางฟ้าและคุณประโยชน์ด้านต่าง ๆ จากแหนมเห็ดThe Study of Fermented Mushroom (Pleurotus sajor-caju) Production and their Properties
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การใช้ประโยชน์จากเห็ดนางฟ้าทางอุตสาหกรรมเกษตรแบบบูรณาการไร้ของเหลือทิ้งUtilization of Pleurotus sajor-caju on the agricultural industry integrated to zero waste
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การประยุกต์ใช้ของเหลวไอออนิคเป็นสารเติมแต่งเฟสเคลื่อนที่ในเทคนิคโครมาโทกราฟีของเหลวสมรรถนะสูงแบบเซมิไมโคร สำหรับการวิเคราะห์หาปริมาณสารกลุ่มไนโตรฟู-แรนส์ และคลอแรมฟินิคอล ที่ตกค้างในกุ้งสดและผลิตภัณฑ์กุ้งแปรรูปApplication of ionic liquids as mobile phase additive in Semi-micro HPLC technique for simultaneous determination of residues of nitrofurans and chloramphenicol in shrimp and shrimp products
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การแปรรูปข้าวเจ้าพันธุ์ที่นิยมปลูกในภาคใต้เพื่อใช้ในผลิตภัณฑ์ประมง
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2007)