Search
Now showing items 1-6 of 6
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารพื้นบ้าน: ข้าวยำสมุนไพรทอดกึ่งสำเร็จรูปDevelopment of local food product: instant fried herbal Thai rice salad (Khao Yam)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
การศึกษาการเพาะเลี้ยงเส้นใยเห็ดเสม็ดบนอาหารสังเคราะห์และฤทธิ์ทางชีวภาพของเห็ดเสม็ดMycelial cultivation on synthetic media and bioactive properties of Boletus griseipurpureus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การศึกษาคุณค่าโภชนาการและกระบวนการผลิตเห็ดเสม็ดในน้ำเกลือบรรจุกระป๋อง
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
กระบวนการผลิตและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของหอยตลับแช่เยือกแข็งProduction Proces and quality change of frozen hard clam (Mertrix casta)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การใช้ประโยชน์จากกากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในผลิตภัณฑ์ข้าวเกรียบปลาสดUtilization of soybean meal for fish meat substitution in Palaw Keropok
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ผงโรยข้าว (ฟูริคาเกะ) จากหนังปลากะพงขาวทอดกรอบProduct Development of Rice Seasoning (Furikake) from Crispy Fried Seabass (Lates calcarifer) Skin
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)