Search
Now showing items 1-7 of 7
การผลิตน้ำมังคุดเข้มข้นพร้อมดื่มโดยเทคนิคการระเหยภายใต้สุญญากาศProduction of concertrated mangosteen juice by vacuum evaporation
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การศึกษาผลของการใช้ผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองและเนยไขมันต่ำในเค้กผลไม้The effect of using soybeen products and low-fat cheese in fruit cake
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เต้าหู้แข็งเสริมโปรตีนจากงาดำDevelopment of protein enriched hard tofu from black sesame
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
ผลของอุณหภูมิและความเข้มข้นของเกลือที่มีต่อกิจกรรมของเอนไซม์แคลเซียมเอทีพีเอสในเนื้อปลาดุกและปลาทับทิมEffect of temperature and salt concentration on Ca 2+- ATPase activity of catfish and tubtim fish muscle
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)
ซอสปรุงรสผงจากเห็ดนางฟ้าDevelopment of Powdered Seasoning Sarjor-caju Mushroon
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวยำเครื่องแกงกรอบ
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวยำเครื่องแกง
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)