Toggle navigation
ไทย
English
ไทย
ไทย
English
Login
Toggle navigation
View Item
IR@RUTS
Faculty of Agro-Industry
สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
Research Reports
View Item
IR@RUTS
Faculty of Agro-Industry
สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
Research Reports
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การเปรียบเทียบคุณภาพไก่แหนมที่มีการใช้ จำปะดะ สละ และลองกองเป็นแหล่งคาร์โบไฮเดรต
View/
Open
Text (304.9Kb)
Date
2007
Author
Pakamart Purinthrapibal | ผกามาส ปุรินทราภิบาล
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2886
Collections
Research Reports
[65]
Search DSpace
This Collection
Browse
All of IR
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login